Καλώς ήρθατε στην πιο δημιουργική διαδικτυακή εκπαιδευτική κοινότητα.

Παρακάτω μπορείτε να επιλέξετε τμήματα (ανάλογα με την ηλικία) Online Mαθημάτων/Δραστηριοτήτων που προσφέρονται από το Σχολείο  μας.

Στην ουσία μιλάμε για μαθήματα Πολλαπλής Νοημοσύνης, όπως αυτά γίνονται στο χώρο μας με φυσική παρουσία, προσαρμοσμένα σε διαδικτυακό περιβάλλον.

Γιατί όπου κι αν βρίσκεστε έχετε την ευκαιρία να ενταχθείτε στην δημιουργική ομάδα μας, συμμετέχοντας σε διασκεδαστικές δραστηριότητες με εκπαιδευτικούς στόχους και ενεργητική συμμετοχή των παιδιών, από την ασφάλεια του σπιτιού σας.

Όλες οι δραστηριότητές μας έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα ότι ο υπολογιστής είναι απλά το μέσο που μας φέρνει πιο κοντά. Έτσι τα παιδιά, συμμετέχουν ενεργητικά στη διαδικασία,  ενημερώνονται νωρίτερα για τυχόν υλικά που πρέπει να έχουν στο μάθημα μαζί τους και γίνονται μέλη μιας ομάδας που ανταλλάσσει γνώσεις, ιδέες και εμπειρίες.

1.Υπολογιστής, Laptop , Tablet ή κινητό με κάμερα και πρόσβαση στο Internet

2.Να συνδεθώ με την εφαρμογή 4schools ακολουθώντας τις οδηγίες από τη γραμματεία, μέσω της οποίας θα παρακολουθεί το παιδί μου τα μαθήματα

3.Εκτυπωτής, μαρκαδόροι,ξυλομπογιές, κηρομπογιές (προαιρετικά), κόλλα, ψαλίδι, λευκές κόλλες Α4

4.Στα Μαθήματα της Μαγειρικής και των STEAM (πειράματα) τα υλικά που θα χρειάζονται για το μάθημα,θα στέλνονται λίγες μέρες πριν το μάθημά σας με email (προσπαθούμε να είναι όσο το δυνατόν πράγματα που έχετε ήδη στο σπίτι ή που μπορείτε εύκολα να προμηθευτείτε από ένα super market)

5.Στο μάθημα των Lego…StoryTales να διαθέτετε δικά σας τουβλακια lego ή τύπου lego στο σπίτι

Τιμοκατάλογος και εκπτώσεις

  • 1 ώρα €8
  • 2 ώρες €16
  • 3 ώρες €24
  • 4 ώρες (-15%) €32 €27
  • 5 ώρες (-20%) €40 €32
  • 6 ώρες (-30%) €48 €33,5
  • 7 ώρες και πάνω Έκπτωση -30%

Επιλέξτε την ηλικία